Titeln antyder något omöjligt nämligen vegetariskt kött men det är en bulle som används istället för köttbullar och ser dessutom snarlik ut så den får helt enkelt heta så
Idag tänkte jag försöka fresta er med en somrigt grön sås som passar till det mesta. "Grönsåser" har det blivit ganska många under årens lopp, och ofta har jag gjort dem lite "hipp som happ" och smakat av och duttat i det ena och det andra vartefter
Godkväll. Nedan kommer ett recept på min soppgryta som jag ba slängde ihop. Du behöver500-600 gram nötfärs2 tärnade morötter1 tärnad palsternacka1/2 tärnad kålrot1 hackad löklite krossade tomater om man vill (inget måste)1 1/4 dl grönsaksbuljongnågra lagerbladTimjan, salt, pepparGör så härFräs köttfärs, en halv lök,krydda med salt,peppar (ev spiskummin)
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.