halloumiHalloumistroganoffStroganoffvegetarisktVego 1 gul lök. Dagens grymma vegetariska lunchtips kommer här, en gräddig halloumistroganoff med soltorkade tomater
Idag bjuds det ugnsbakade, vegetariska sojafärsfyllda auberginer här på bloggen. Det får mig att minnas att en lunchresturang här i Uppsala för några år sedan på sin Dagens Meny frejdigt annonserade "Ugnsbakade aboriginer"
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Tillbehör. Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken
Vi är ju vegetarianer och fler och fler visar intresse för den vegetariska maten (tack och lov) så jag tänkte börja köra med "Veckans vego" här på bloggen
Veckans vego är en mumsig helgfavorit här hemma. Vi är inne på höstens andra förkylningsomgång, men som vanligt blir vi inte helt däckade i några få dagar, utan lite småhängiga i många dagar
Jag vågar verkligen inte lova att producera ett nytt vegetariskt recept varje vecka. Pasta med hemlagad tomatsås är inte för inte en av familjens favoriträtter, och den kommer alltid vara vanligt förekommande
Min bästa burgare någonsin, sjukt god. )6-8 st3 dl gröna linser koka 25 min så de ej blir överkokta800 g kantareller4 st stora gula lökar1/2 tsk dijonEv 2-3 msk vattenStek svampen ordentligt, skär löken i tunna båtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.