Det var så längesedan vi tillagade och åt Flygande Jakob här hemma. Så igår slog vi till. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla på det och på Wikipedia, skrevs det följande
Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration. Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
Såklart det vill väl alla. Det har blivit som en rutin nu att baka frukostbröd på helgen men jag måste skärpa mig och dutta i lite grövre mjöl, nötter och "kvitterfrön" men jag råkar ju älska det här brödet utan nyttigheter också
En av helgens desserter bestod av varma bär med Mascarpone-grädde. Väldigt enkelt och gott. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Populära inlägg. Västerbottenpaj med kantareller. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
Det här kära vänner, är saftiga, smakrika, näringsfyllda små frukostmuffins som jag freestylade ihop när Elias frågade om jag kunde fixa något slags mellanmål som är lätt att ha med sig om dagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.