Det var så längesedan vi tillagade och åt Flygande Jakob här hemma. Så igår slog vi till. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla på det och på Wikipedia, skrevs det följande
Såklart det vill väl alla. Det har blivit som en rutin nu att baka frukostbröd på helgen men jag måste skärpa mig och dutta i lite grövre mjöl, nötter och "kvitterfrön" men jag råkar ju älska det här brödet utan nyttigheter också
Det här kära vänner, är saftiga, smakrika, näringsfyllda små frukostmuffins som jag freestylade ihop när Elias frågade om jag kunde fixa något slags mellanmål som är lätt att ha med sig om dagarna
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
I veckan har jag gått en kurs i försäljning och då fick vi i uppgift att göra ett personlighetstest. Vi skulle ta reda på vilken människotyp vi är jobbet och därmed få klarhet i våra eventuella styrkor och svagheter
Smartson söker nu 1 000 Testpiloter som vill testa en ny variant på en svensk klassiker. Ekströms kladdiga kladdkaka finns i frysdisken, den tinar på en timme och är lika god som sina hembakade syskon när den står på fikabordet
Jag äääälskar potatisgratäng och har faktiskt fått lite komplimanger för den jag bjuder på ibland. Nu när vi kör lite efter LCHF så vill man gärna hitta något bra alternativ och efter lite sökande så hade jag tur
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Vi är alla mer eller mindre överens om att det klimatförändringar vi redan nu ser är skapade av oss människor, och vi är också relativt säkra på att dessa klimatförändringar är förorsakade av en hel del dåliga val och beslut vi har tagit under vår levetid
Vem har inte varit det. Jag måste bara dela med mig av Lilla Lotta's blogg. Insikten att så många fler har levt i liknande förhållande som jag är hemsk
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.