Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Andra advent på söndag och nu går det fort till jul, ska ställa in granen jättetidigt i år, vill hinna njuta av den när vi är hemma
Nu har menyförslagen haft lite julledigt men dom är snart tillbaka igen, det lovar vi. Mårtenssons kök gjorde debut på Instagram och det så klart under namnet @martenssonskok, inte helt lätt i början men nu rullar det på
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Burgare på nötfärs, såklart, med lättstekt bacon i smeten. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Vit och rosa sockerpasta, ätbart lim (går bra med kristyr utspätt m vatten), svart pastafärg, pensel, spritstyll, kniv och tandpetare (tag hellre okokt pasta, jag hade slut)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.