Recepten som kommer från boken Texmex från grunden är en bra riktlinje. Lägg den klyftade gula löken i en gryta tillsammans med tomatklyftorna, vitlöken och den urkärnade torkade chilin och slå över buljong så att det precis täcker
Visserligen så har vi pillat lite i i ingrediensprotokollet och haft i en del porter och en del svagdricka, mest för att det fanns svagdricka över från glöggbryggeriet i december
Så resten av veckan då, här kommer alltså våra tips till er påenveckomeny. Har ni "tur" så blev fotona så pass bra så att vi kanske delar med oss av dom någon dag framöver
Och aldrig vet man riktigt med oss vad vikommer att bjuda på nästa gång. Hoppas det bara är tillfälligt, just rusket, annars gillar jag verkligenhösten och alla färger som kommer nu
Numera förstår jag att det berodde på att pappa inte ville ha ris, men då tyckte jag att mamma var så snäll som gjorde båda delarna eftersom det var så gott
Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt. Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp
Lägg upp knäckebröd, sill, gräddfil och ost påena sidan av tallrikarna. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Lägg sedan i de grovt hackade löken, paprikan & vitlöken. Häll påresten, lägg i persiljeknippet. Låt kryddorna får förena sig med det övriga enliten stund innan buljongen som du hettade upp med tärningarna i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.