Stek på medelhög värme i smör och lite olja till den får en fin färg. Paneradtorskrygg. Stek schalottenlöken och champinjonerna på hög värme, bränn av med en skvätt vitt vin
rapsolja till stekning av pannkakorna. Ingredienser 300 g rismjöl 2 tsk gurkmeja 1 tsk salt 2 st ägg 4,5 dl kokosmjölk 2 dl kolsyrat vatten rapsolja till stekning av pannkakorna Fyllning 1
Stek fläskfärs tillsammans med lite olja, lagerblad, lök, soja o salt. Fyll sedan halva pannkakan med fläskfärs, räkor, salladslök, böngroddar, koriander o mynta vik hop den
Nu är det dags att servera pannkakornamed pulled pork och övriga tillbehör som passar dig. Innan servering tillagar du pannkakorna genom att vispa samman ägg, mjölk och soja i en bunke
Eftersom jag i samma veva blev så otroligt sugen på att laga Pulled pork, fattade jag det extremt ovegetariska beslutet att slå ihop dessa två rätter och fylla mina vietnamesiskapannkakormed både en massa smaskiga grönsaker OCH pulled pork
Smaksätt med salt. När du fått i all olja eller nått en önskad konsistens så häller du i sesamoljan på samma sätt och smaksätter med den andra limen, salt och peppar
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande). Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.