Den syrligaoch enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är likadekorativ där den breder ut sigmedsinaskira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. o. r. t. n. e. M. å. g. a. K. ä. l. S. k. s. F. C. h. D. m. d. E. v. u. T. ö. 5. 0. -. 1. G. p. 7. H. c. f. L. V. b. y
salt, peppar, lökpulver, vitlökspulver. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform (så blir det enklare att diska) och lägg korvhalvorna på det med de skurna ytan uppåt
Skåra korven iportionsskåror, lägg ner alla ingredienser runt omkringoch tryck gärna inlite grann i korvskårorna, dra några drag med svartpepparkvarnen och slå på buljongen, klicka ut smöret och den rivna osten
Här tillagas en jättebiffiugnenmed buljong ochlök, täckt av tomater och ost. Färsbiffenblirotroligtsaftigochsmakrik, både tack vare liteutspädningmed mjölk och ströbröd men mest för att den tillagasmed god buljong, smaksatt med soja
Skär ett djupt snitt längs med korven och fyll med röran. Servera korven medtill exempel potatismos. Riväppletoch blanda allt tillfyllningen men spara ½ dl ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.