Vildsvinsfilé med valnötstäcke
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor vitt formbröd
  • 50 g (ca 1 dl) valnötter
  • 1 msk hackad timjan
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 50 g smör eller margarin
  • 700-800 g vildsvinsfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk margarin eller smör
  • Sås
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 1 msk margarin eller smör
  • 1 tsk tomatpuré
  • 3 dl rödvin
  • 4 dl kött- eller vilt- och kantarellbuljong (tärning eller fond+vatten)
  • 1 msk maizenaredning för mörka såser

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.