Man kan göra den i rund form med och skära itårtbitar. Nu svämmar våra vinbärsbuskar över av vinbär. Så jag skickade ut twinsen häromdan förr att plocka
Ingaartificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Och själv kommer vi nog avsluta påskmiddagenmed just det – istället för en kraftig tårta. Sabayone är enligtmig en av de godaste desserterna man kan äta
baka med röda vinbär, kladdkaka med röda vinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka med röda vinbär, recept med röda vinbär, Röda Vinbärskladdkaka, vad kan jag baka med röda vinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka med röda vinbärSharethisarticle
Jag gjorde en saffrans sabayonnemed färska bär och frukter efter recept av Leila. Tror minsann jag har glömt att visa er vad vi åt för efterrätt i påskhelgen (bättre sent än aldrig)
Rensa vinbären och lägg ner dem i smördegsbottnarna. Vispa äggulorna, strösockret och flädersaften i en bunke och ställ bunken i ett vattenbad, kastrull med kokande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.