Vintergryta
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 1 kg nötkött
  • 1 st stor rödlök
  • 2 msk kalvfond
  • 2 st lagerblad
  • vitpeppar
  • kryddpeppar
  • nypa flingsalt
  • ½-1 st grön paprika
  • ½-1 st röd paprika
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 burk Smetana, 2dl
  • 2 dl grädde
  • 2 msk tomatpure
  • ½-1 tsk samba olek
  • 2 st vitlöksklyftor
  • soja colour
  • maizena
  • 1 kg nötkött (19 SP)
  • 1 st stor rödlök
  • 2 msk kalvfond
  • 2 st lagerblad
  • vitpeppar
  • kryddpeppar
  • nypa flingsalt
  • ½-1 st grön paprika
  • ½-1 st röd paprika
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 burk Smetana, 2dl (39 SP) alt. 2 dl crème fraiche 8% (10 SP)
  • 2 dl matlagningsgrädde 15% (16 SP)
  • 2 msk tomatpuré
  • ½-1 tsk samba olek
  • 2 st vitlöksklyftor
  • soja colour
  • 1½ msk maizena (1 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.