Jag far både hit och dit, och idag vankas det lite jobb så här på eftermiddagen. Men vad gör det när man får njuta av härligt väderTyvärr har ju blogginläggen varit lite färre, men imorgon lovar jag återkomma med massa tips och härligt smultronställe
Druvmixen återfinns även i Rhônedalen, då med något mindre blomdoft och fruktsmak. Här har dock australierna har lugnat sig med sitt värsta fruktbombardemang, man kan endast ana dem på ett bra sätt
Rosévin från Chile gjort på druvsorterna malbec och cabernet franc. Fylligare vin med tydliga inslag av blodapelsin och jordgubbar - riktigt gott i kombination
Till detta hade Anette köpt ett mycket gott vittvin som var både syrligt och fräscht. "Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron
Lördagkväll och vi ligger åh slappar i soffan efter en härlig Club Sandwich med klyftisar. Ibland är det enkla gott nog Klyftpotatisen gjorde jag med smak av balsamico och honung
Jag vet att alla pratar om vädret nu, men kan man göra annat. Så här tidigt på säsongen så vet man i alla fall att det kommer bli bättre, frågan är bara hur länge vi ska behövavänta
Ha ner smör i en ugnsfast form och lägg i falukorven. Skiva tomat och ost. Bred ett lager senap i varje skåra peta sedan in varannan tomat och ost i skårorna
Fortsätter på temat med vitt i glaset, den här gången med smörstekt röding på tallriken. Serverad med kokt färsk potatis och lite sallad blir det en relativt snabblagad rätt med lyxkänsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.