Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Vi kan ju säga som så att det var väldigt svårt att sluta äta även om vi var mätta - "bara en liten klick mos till med lite sås", "bara en bit ölkorv till", "bara en druva med lite sås"
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefter på en bädd av spenat. Bryn smör och olja i en stekpanna och stek sedan fisken gyllenbrun på båda sidor på svag värme
Det hörde jag på radion när jag var på väg hem från jobbet. Det var precis den typen av inspiration jag behövde för att komma på vad jag skulle göra till middag
Tillslut beställde jag några på Ebay, och äntligen har jag fått hem dem. Vi tog fram, spolade lite varmvatten på plastformens utsida och vickade/drog försiktigt ut glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.