När det kommer till vitt matbröd brukar jag alltid göra samma recept men resultatet blir lite olika varje gång ävne fast jag göra likadant varje gång, kanske beror på väder eller något annat
Stek sparrisen på medelvärme. Så här gör du Smält smöret och dra av kastrullen från värmen. Koka upp lättsaltat vatten och koka sparrisen ett par minuter, den ska fortfarande vara spänstig och fin
Häll i vitlök och shalottenlök, och låt desa steka med korvbitarna tills löken mjuknat. Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Den mjölkvitasparrisenär en riktig vårprimör. nedre delen av den gröna sparrisen kan vara lite träig, bryt därför av några centimenter av foten, där den knäcks naturligt, och hyvla bort det första lagret (förutom knoppen) då det kan vara lite beskt
Jag är sjuk. Oliver tyckte att de var sååå söta och matade dem med lite gräs. Enkelt och gott. Så innan jag går och hämtar Oliver på dagis tänkte jag bjuda er på lite Vitsparris med Hollandaisesås som vi åt till förrätt på Påskafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.