Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). 20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). Idag är matinfluenser och recept oändliga och extremt tillgängliga
Ikväll när Patrik precis hade tänt vår grill så kom världens regnskur. Tack och lov har vi lock på grillen så det gick att slutföra grillningen trots allt
12 körsbärstomater. 12 körsbärstomater 12 små mozarellabollar. Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Dom små bruna körsbärstomaterna "Brown Berry" är väldigt goda. Ingredienserett gäng körsbärstomaterolivolja1 vitlökskyftaflingsaltsvartpepparfärsk timjan + torkad1 tsk strösockerLägg tomaterna i en ugnsform
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
1 tsk Lökpulver1 tsk smulad Basilika3 krm Trocomare örtsalt1 rågat krm Cayennepeppar1 rågat krm SvartpepparKryddblandningen strödde jag över 4 askar (á 250 g) körsbärstomater som jag halverat och lagt ut på två bakpappersklädda plåtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.