Jag hade lite ansjovis kvar (i frysen) sedan jag gjorde Rotfruksgratäng à la Jansson med Ägg & Ansjovis och det var lixom så där alldeles lagom mycket för att varken smaka för mycket eller för litet ansjovis i en gubbröra för en person
Lägg i champinjoner och rör om, låt stå till svampen släppt sin vätska och den kokat in igen. Tillsätt crème fraiche och majonnäs, kör sen med mixerstav till en slät och fast röra
Tomatsås till pasta, pizza mmMitt första vegetariska recept. Men smaken är så fyllig att jag upplever faktiskt inget behov av kött när den här såsen serveras till pasta
Mina föräldrar överraskade oss till lunch i dag med denna underbara maträtt. För många år sedan fick jag ett recept av min syster Agneta på en otroligt god gubbröra som passar perfekt i midsommar, med ägg och hårdbröd
Samma bas kan användas till mycket och för lite extra variation kan man smaksätta med honung, kanel, ingefära, kardemumma, vanilj eller annan favoritsmak precis innan tillagning
Jag tycker att jag har en massa olika prylar, pytsar och tillbehörtill bakning och fotografering hemma men det är verkligen inget mot utbudet hos Mathem
Servera gubbröran som förrätt på t. 1 brk matjessill. 1 msk hackad gräslök2 hårdkokta ägg. 1 msk majonnäs. Ta upp sillen ur burken och låt den rinna av ordentligt, skär den sedan i kuber
Jag fick receptet och googlade runt lite, den verkar härstamma från tidningen Hemmets Journal. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Servera som tillbehörtill huvudrätten, lovar att gästerna kommer att tycka om de små konstverken. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Sås med smak av sommar. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.