Lägg smördegen i en springform med löstagbar botten. Skala och riv potatisen grovt. Nagga med gaffel. Häll blandningen i formen och skär bort deg som är ovanför potatisen
Dela potatisen i små bitar. Blanda med smält smör. Rör i lax, räkor, lök och potatis. Smaka av med peppar. Garnera med hela räkor, lök, gräslök, dill och citron
Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och strö över persilja. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Skrubba potatisarna i vatten. Torka dem och stick små hål i skalet med en provnål. Låt dem vila några minuter innan du skär ett kryss i potatisen och klämmer upp inkråmet
Koka blomkålen och potatisen i lite vatten tillsammans med lök, tomater, chilipeppar, gurkmeja, paprikapulver, asafetida och salt tills grönsakerna är nästan färdiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.