)Till fyra portionerWallenbergare. Forma färsen till biffar och lägg dem på en tallrik med ströbröd. Stek biffarna i smör i en stekpanna i några minuter på varje sida
Servera med kokt potatis/potatismos, kokta ärter och skirat smör. Och faktiskt så smakade det riktigt gott med lite lingonsylt till, låter jättekonstigt, men prova så får ni se
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem
En skomakarlåda är en skiva stekt biff som serveras medpotatismos och sås, normalt sett serveras tillbehör i form av tärnad bacon och bitar av purjolök som läggs på biffen
Servera med couscous. Dela fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i grytan. Blanda samman allt och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5-10 minuter. 400 g fiskfilé
Skala och sätt på potatis till moset. Gör färdigt potatismosetmed mjölk, smör och kryddor. Mixa sedan ihop linser, ris, stekt lök och potatis tillsammans med kryddorna till en lagom tjock smet
När du rimmar något så ska du inte salta vid fortsatt tillagning, så tänk därför på att om du inte rimmar fisken här så måste du dra några varv med saltkvarnen i paketet också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.