Wallenbergare på fisk med potatismos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé av sej
  • kolja eller torsk
  • 1 gul lök
  • 3 äggulor
  • kylskåpskalla
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl finhackad dill
  • 2 tsk flingsalt
  • Nymald svartpeppar
  • 2 dl kall vispgrädde
  • 1 dl ströbröd
  • 1-2 msk smör
  •  
  • Potatismos
  • 1 kg potatis
  • Salt
  • 2 dl standardmjölk
  • 1 msk smör
  • Nymald vitpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 250 g gröna ärter
  • 1 dl skirat smör
  • Lingonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.