Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden. Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater
Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Nudelwok med röd curry (recept och bild från veckomatsedeln. se)Koka äggnudlarStrimla tunnt 300 g kyckling eller fläskköttSkär grönsakerna i tunna skivor1 röd paprika, 6 champinjoner,10 cm purjolök, 1 färsk broccoli, 1 morot
Kokos. Pekannöt. Choklad. Tillsammans i en mjuk boll som bara smälter i munnen. Jag tror (fullt allvarligt) att detta kan vara den godaste boll som skapats
Tja, sådär 3 år sen sist. Men nu är jag tillbaka. Mycket har hänt under dessa 3 åren. Förut var jag mer inne på GI-kost, men har mer och mer börjar gå mot LCHF kosten
Någonstans runt Lucia föll jag igenom. Efter att ha ätit strikt LCHF i nästan ett år föll jag för frestelsen och tog en paus från min diet över jul och nyår
En försenad 30-års present. Behöver jag säga att jag gillar den. Mateus och allt. ) I bakgrunden kan Ni se min adventsljusstake som min farfar gjort, så fin
Hallojsan, hur är det med alla små fina påskgubbar och kärringar därute, har ni det bra. Denna gubben och kärringen har det bara bra, vi har passat på att njuta riktigt av denna härliga påskdag som bjudit på fint soligt vårväder, fågelsång och droppandet av snö som sakta smälter bort av stolens strålar
Ja, precis så heter receptet på den sida jag hittade det. Så luftiga, så fina, så goda. Helt underbara. De påminner om lätta Brioche-bröd som finns i affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. I min värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigt luftigt inkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.