Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter med Vildsvin och Lisa tipsar om god dryck. Har ni inte testat Vildsvin ännu så tycker jag ni skall göra det
Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstek med smak av timjan, rosmarin och vitlök. Till köttet stekte jag rotfrukter och av stekskyn gjorde jag en smakrik sås med persilja, köttbuljong och svartvinbärsgelé
Hej på er,. En härlig lördag är slut och jag slappar lite i soffan med datorn i knät. Det har varit fullt ös här hela dagen men på eftermiddagen smet jag och 5-åriga dottern in i köket för att baka lite tillsammans
1 Sätt ugnen på drygt 100 grader. Putsa köttet och massera det med salt och peppar. Lägg det sedan i en ugnstålig gryta med lock tillsammans med lök och vitlök
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Inför nyår med en massa folk här hade jag tänkt helgrilla ett litet vildsvin i år. Med riktigt dåligt väder så blev det omplanerat till att röka det i stället, då det blev lite mer kontrollerad miljö när regnet kommer från sidan och det endast är någon plusgrad
En färgglad rätt med mycket smak. Det är inte de mest traditionella skogssmakerna som det brukar vara till vildsvin, vilket gör det hela ännu finare
Det här var min första gång som jag tillagat vildsvin. Det var snabba ryck då en kompis tagit med sig en halv kulting från landet och inte hade plats för den i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.