Här hittar du mittbidrag som jag gjorde i år till Utseende tävlingen =). Men hon ville bara dela med sig av vilkaingredienser hon använt och intetillvägagångssättetvilket är litetråkigt för jag blev ju väldigtnyfiken på att baka och smaka dom
Ett bra sätt för mig att få tummen ur och våga prova bak och desserter som inte är min starka sida är temat "Månadens sötsak" på bloggen "Söta saker" - då blir jag motiverad
Polkagris- och chokladbiscotti. Här kommer mittbidragtill Månadens Sötsak. Tog ett recept som jag hade sedan tidigare och bytte ut smaksättningentill krossade polkagrisar och mörk choklad ibitar
Cupcakens Kinder-ägg. Tillsätt sedan hälften av mjölblandningen under omrörning (man kan använda elvisp men på lägsta hastigheti så fall, annars funkar det med handvisp), häll på hälften av mjölken under fortsatt omrörning
Nåväl, kul i alla fall att se hur snyggt de ficktill rätten. Innan sommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressens matbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nya serie med större reportage om läsarrecept
Blanda i crème fraiche och mango chutney. Så här gör du 1 minuter Skala och rivingefäran och lägg den i en skål. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-postPinna 333 1 ingefära, knappt 5 centimeter. 3 dl crème fraiche
-”London, varför då. -”Gillarinte du mat, där finns väl inget för dig. Hur står det tilliLondon. Jag lärde mig att pubarna gärna tar paneringentill hjälp för att sticka ut och höja sin egen varianttill skyarna
) Jag gjorde en fyllning på hallon och vit choklad istället för en enkel florsocker-glasyr. Idag är det alla hjärtans dag och jag har bakat hjärtan tillmitt hjärta
Bland de inbjudna bloggarna finns flera vänner och bekanta tillmig. Porchetta - ja, har blivit en midsommartradition för oss och våra goda vänner P och K
I stort sett är det mitttraditionella recept på kladdkaka men, jag har bytt ut vetemjölet mot rågmjöl och tillsatt en finriven morot (gav extra saftighet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.