Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon ochbrysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
I nedanståede rätt tillagas pumpan och fläsket samtidigt, faktum är att det bara är att skicka in det i ugnen och under tiden hinner man både fixa övriga grönsaker, smaka av vinet samt läsa dagens tidning
Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt och vitpeppar. Vill Du ha recept på en vanlig Lammstek med Rödvinssky, så hittar Du den Här
Låt bli genomvarmtoch servera. Stek spenat och champinjoner (eventuellt rödlök). Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
rivet skal och saft av ½ lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Tänk att tråkiga vintertomater kan få så mycket mer smak bara av att kryddas och värmas. Den tillagade rödlöken är också en favorit, den blir nästan söt när den mjuknar
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.