Wivis stompa
Glimten i grytan
Glimten i grytan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15-20 bröd 14-15 dl rågsikt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk torkad fänkål
  • 2 tsk torkad anis
  • 2 tsk salt
  • 2 dl brödsirap
  • 5 dl filmjölk
  • 1 Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
  • 2 Rör ihop sirap och filmjölk och blanda med mjölblandingen.
  • 3 Ta ut degen på mjölat bakbord och knåda ihop den.
  • 4 Dela degen i 15-20 delar 5 Kavla ut små tunnbröd, först med vanlig kavel sedan med kruskavel.
  • 6 Stek bröden i torr stekpanna tills bröden har fått fin färg.
  • 7 Servera med smör, ost och päron­marmelad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.