Denna morgonen så blev det en Kokos cheesecake till frukost, receptet på botten är inte min men jag använde min fyllning som jag använde till den senaste cheesecaken dock lite annorlunda, blev även lite mycket >
Rör ockå i kokosflingorna samt rårismjölet blandat med bakpulver och husk. Den klarade de med bravur. Med en klick lättvispad grädde som tillbehör slank den utan problem ned
Till fyllningen, häll yoghurt och mascarponeost i en skål och söta eventuellt med florsocker. Dela passionsfrukten i halvor, gröp ur kött och kärnor och blanda det med mango och jordgubbar
Desserten blev vitchokladmousse medexotiskafrukter och bär. Exotiskafrukter & bär, lime. Toppa moussen medexotiska bär, gott att ha en limeklyfta till för den som vill bryta av moussen med lite syrligt
Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Smält den försiktigt med smöret på svag värme under omrörning. Skala och skär resterande frukter i centimeterstora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.