Xantè-marinerad oxfilè med persilja/dijonkokt potatis och tarragonsås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 skivor oxfilè à 75 g
  • 1 tsk salt
  • 25 g stekmargarin
  •  
  • Marinad
  • 1 tsk grillkrydda
  • 1 msk soja
  • 2 cl Xantè päroncognac
  •  
  • Potatis
  • 8 stora potatis
  • 50 g persilja
  • 1 msk dijonsenap
  • 25 g smör
  • ½ tsk salt
  •  
  • Tarragonsås
  • 1 msk stekmargarin
  • 5 dl grädde
  • 1 gul lök
  • 100 g färska champinjoner
  • 2 tomater
  • ½ tsk soja
  • 1 msk tarragon (dragon)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.