2. Hetta upp en stekpanna med olja och stek laxen ca 2 min på båda sidor på medelhög värme. 685 kcal, 28 g protein, 48 g fett, 33 g kolhydrater. 2 msk Olivolja. 2 dl Vispgrädde. 200 g Vitkål
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
2016. 20. 2 msk olivolja. Börja med att sätta ugen på 200 grader. Sätt i i nedre delen av ugnen i 20 minuter. 2 dl cream fraiche. 2 msk senap. 2 msk olivolja. 1 rödlök 2 dl cream fraiche. 2 msk senap
29 Mars 2016. 2 msk balsamico av valfri sort. 2 dl grädde. 2 msk olivolja. Bryn dem lätt i smör i en stekpanna, eller i ugnen på 225 grader. Dela på Twitter 29 Ma. 2 msk balsamico av valfri sort. 2 dl grädde. 2 msk olivolja
2 schalottenlökar. Tillsätt vinet, fonden och grädden och låt koka i ca 20 minuter. 2 schalottenlökar. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
4 portioner400 gram kyckling skuren i små bitar Krossade vitlöksklyftor (en till fem stycken - välj själv)1 hackad gul lök 4 matskedar olja 1 kg kokt ris 3 matskedar fisksås 2 stora vispade äggVitpepparGarnering & serveringHackade korianderblad GurkskivorLimeskivorGör så här
I början av 2000-talet jobbade jag några år som "mattant" i skolan. 1 - 2 ägg. ca 2 dl ströbröd. ca 25 g smör till stekning. 2 dl crème fraîche, gräddfil eller avrunnen fil (se här). 2 krm salt. 1 - 2 ägg. ca 2 dl ströbröd. ca 25 g smör till stekning. 2 dl crème fraîche, gräddfil eller avrunnen fil (se här). 2 krm salt
2-3 dl fiskfond (andra mått kan behövas om man använder fond på flaska eller tärning, men det gör du väl inte. 2-3 dl vitt torrt vin. Då när jag var hungrig och det var rusning på restaurangen fanns liksom inte tid till att lägga smör på och köra den i ugnen utan den slängdes obarmhärtigt in i micron i 2-3 minuter och sedan fick den 1-2 minuter i fritösen. 2-3 dl fiskfond (andra mått kan behövas om man använder fond på flaska eller tärning, men det gör du väl inte. 2-3 dl vitt torrt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.