Hacka räkorna och blanda med övriga ingredienser till räkfyllningen.
Låt musslorna rinna av och rensa dem ev.
Blanda med övriga ingredienser till musselfyllningen.
Vispa crème fraiche fast och blanda med dill, gräslök, salt och peppar.
Kantskär bröden och lägg 4 bröd bredvid varandra på ett fat.
Bred på hälften av räkfyllningen.
Fortsätt med bröd, musselfyllning, bröd, räkfyllning.
Avsluta med bröd och bred på crème fraiche.
Skala och klyfta äggen.
Skär citronen i tunna skivor och dela dem ev i halvor.
Garnera med ägg, citron, räkor, stenbitsrom och dill ovanpå tårtan och ärtskott på sidorna.
Jag har utgått ifrånArlas köttfärspaj men har ändrat lite. Ingredienser. Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlashemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigareköttfärsfyllning
Receptet kommer från Arlas senaste receptfolder. Tillbaka från skåneland efter några sköna dagar. Johan åkte på fiskehelg med grabbarna så jag och Oliver passade på att umgås bort mormor och morfar lite
Jag provade använda Arlas nyhet Syrad grädde och blev glatt överraskad, det var som en blandning av grädde och crème fraîche men allt i en och samma förpackning
Arlas app åkte fram och där fann jag tillsist kvällens måltid. I bland får jag kraftigidétorka när det gäller matval, framför allt när det är stressiga dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.