Bästa tårttäckning - vispad Chokladpannacotta
manuela-2
manuela-2

Bästa tårttäckning - vispad Chokladpannacotta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 75 g mörk choklad
  • 75 g mjölkchoklad
  • 4 dl grädde
  • 2 krm vaniljpulver
  • 4 msk socker
  • 2 gelatinblad

Beskrivning

    Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
    Smält chokladen över vattenbad.
    Koka upp grädde, socker och vaniljpulver.
    Ta kastrullen från värmen, lägg i gelatinet, rör ordentligt.
    Ha i gräddblandningen i chokladen lite i taget.
    Låt svalna, plasta in nära ytan, lägg i kylskåpet i minst 3h, gärna över natt.
    Ta ut, vispa och spritsa!

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Kan ätas kylskåpskall

  • manuela-2

     - 

    Smakar lite mjölkchoklad, öka upp mängden mörk om du täcker en tårta med väldigt söt fyllning. Dubbel sats behövs för att täcka en trevåningstårta.

Logga in eller Registrera för att kommentera.