Blomkåls- och morotsstuvning med korv
borsch_helena
borsch_helena

Blomkåls- och morotsstuvning med korv

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 huvud blomkål
  • 3 st morötter
  • 2 msk margarin
  • 3 msk idealmjöl
  • 4 dl mjölk
  • 2 msk persilja

Beskrivning

    Dela blomkålen i buketter, skala och skär morötterna i slantar.
    Koka i lättsaltat vatten tills grönsakerna är mjuka.
    Smält margarinet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med mjölken lite i taget.
    Låt stuvningen koka upp under omrörning och sedan sjuda några minuter.
    Krydda med en nypa muskotnöt, salt och peppar.
    Blanda ner hackad persilja.
    Bryn korvarna i en fettsnål stekpanna och servera till stuvningen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.