3. Lägg i lök, paprika och selleri och tillaga på medium värme tills grönsakerna är mjuka. Lägg sedan i vitlök och täck med buljong. Man kan även lägga till lite av kräftspadet. Krydda med salt, peppar och cajun kryddmix.
4. Koka upp allt och sänk sedan värmen till medium och låt det sjuda i ca 15 minuter. Rör om då och då.
5. Mixa soppan slät, lägg sedan i persilja och kräftstjärtar. Låt allt stå kvar på plattan men stäng av värmen
Ingredienser. Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Avnjutestillsammans med en grönsallad. TärnaGustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smakaav med svartpeppar och salt
Delavaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över attvärma upp grädden och direktbörja med attvispaäggulorna)
Nyrörd glass är fantastiskt. Hittills har vi lyckats bäst … Läs mer → . I slutet avArtusis bok finns ett 20-talglassrecept, vissa riktigt fina, som gelatodi limone, gelatodifragole och gelatodi tutti i frutti
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Häll allaingredienser i en mixer och mixa ihop. Mellan sonen fyller år och det är dags för kalas. are så jag får göra lite "vanligt" och lite med LCHF style
Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 kg fläskkarré i bit 6 vitlöksklyftor 2 msk fänkålsfrön 4 msk finhackad färsk rosmarin 2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.