Dansk femöring på köttfärs
marianne_pias
marianne_pias

Dansk femöring på köttfärs

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 st ägg
  • 2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • smör till stekning
  • salt och peppar

Beskrivning

    1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter.

    2. Forma fyra rejäla pannbiffar, gärna 2-3 centimeter tjocka, som först steks i panna och sedan eftersteks i 175 graders ugn.

    TILL SERVERING
    mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.