Lägg försiktigt på dengröna marsipanen på tårtan och jämna till. Det var nämligen prinsessorna på Haga Slott som älskade tårtan, och därmed blev den även en slående succé bland hela det svenska folket
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck. Den skapades i början av 1790-talet av doktor Ordinaire i Schweiz och … … Läs mer →
Extra jungfruolja - detta är oljan från den första mjuka pressning. Jungfruolja - oljan från den andra pressningen, innehåller mer klorofyll är därför mörkare och har en mer intensiv smak
Jag genomför en 10-dagars detox med Rabarber Healthy Living och gröna smoothies gör verkligen jobbet. Börja med en lite mindre mängd vatten, ca 2 dl och anpassa konsistensen med mer vatten så att smoothien blir som du vill ha den
Just den här marmeladen fungerar fint även om den är lite lös. Häll upp lite marmelad på tallrik, drag en sked genom massan så den delar sig, är klar när den inte flyter ihop
Den blev mycket god och man känner sig lite frisk bara av att se den härliga gröna färgen. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag och berätta gärna om ni testar att göra den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.