Fröchoklad
moa.1403.eriksson
moa.1403.eriksson

Fröchoklad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 110 g Pumpakärnor
  • 110 g Solrosfrön
  • 50 g Riven Kokos
  • 350 g Mörk Choklad
  • Flingsalt

Beskrivning

    1. Rosta pumpakärnorna och solrosfröna i 8min 200°c i ugnen. Rosta sedan kokosen i ca 3min på samma temperatur.

    2. Undertiden det du rostat svalnar, smält choklad.

    3. Spara lite av fröerna att strö över och blanda sedan övrigt och bred ut på en plåt, strö med fröerna och lite flingsalt. Låt sedan stå i kyl minst en timme.

    4. Låt chokladen stå i rumstemperatur i minst 30min för att sedan skära i önskad storlek.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.