90 g
(1 dl) strösocker eller 90 g (1,5 dl) florsocker
1 dl
kokos
4 dl
havregryn
2 msk
vaniljsocker
0,5 dl
citronsaft
1,5 msk
vallmofrön
Skal från 1 citron
Garnering
100 g
vit choklad
Pärlsocker
Beskrivning
1. Knåda samtliga ingredienser i en bunke, alternativt i en matberedare.
2. Rulla bollar av smeten och ställ in i kylskåpet.
3. Smält vit choklad i vattenbad eller i mikron.
4. Rulla de kalla bollarna i den smälta vita chokladen.
5. Rulla till sist bollarna i pärlsocker.
Tillsätt tillsist vallmofrönaoch blanda allting noga, återigen med en sked. Och hemma stod NoGii Whey & Quinoa Protein från Nordic Athletes och väntade på att provbakas med
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.