Havrebollar med lime och kokos
DenblygaViolen
DenblygaViolen

Havrebollar med lime och kokos

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1.5 dl riven kokos
  • 2.5 dl havregryn
  • 1 st lime saft och finrivet skal av lime
  • 1 dl riven kokos att rulla bollarna

Beskrivning

    1. Hacka chokladen grovt. Koka upp vispgrädden, dra kastrullen från plattan, tillsätt chokladen och rör tills den har smält. Rör ner kokos och havregryn och sedan limesaft och -skal. Låt smeten svalna och svälla i cirka 30 minuter så blir det lättare att rulla bollarna.

    2. Rulla bollar och doppa i riven kokos. Kan förvaras i rumstemperatur i 3–4 dagar. Stoppa dem i kylen för ökad hållbarhet.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.