INSTRUKTIONER:
I en stor bunke blanda alla ingredienser till degen men bara 9 dl vetemjöl. Blanda till en lös deg.
Tillsätt resterande 6-7 dl vetemjöl och blanda väl. Degen ska vara mjuk inte torr.
Olja in en större bunke och lägg degen i. Plasta in ordentligt och låt vila i rumstemperatur över natten eller minst 6 timmar.
Sätt ugnen på 200 grader, över och undervärme. Fodra två ugnsplåtar med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
Ta upp degen på lätt mjölat bakbord och kavla ut till en rektangel, ca 0,5 cm tjockt.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och bred över degplattan.
Gör ett treslag och kavla plattan jämnt.
Skär i tunna degremsor med hjälp av en pizzaskärare.
Snurra varje remsa runt tummen. Vrid ett varv och snurra över en remsa till.
Lägg på plåt med lite mellanrum. Täck med en kökshandduk och låt jäsa för ca 1 timme.
Grädda i mitten av ugnen för ca 10-12 minuter tills bullarna har fått en fin ljusbrun yta.
Under tiden koka upp strösocker och vatten till sockerlag. Ska ha en klibbig, honungsliknande konsistens.
Pensla bullarna med sockerlag direkt från ugnen och strö över pärlsocker.
Låt svalna på galler under en kökshandduk. Njuuuuuuut!
Tårtan består av saftiga chokladbottnar varvade med en underbar fyllning innehållande b. Den skulle vara läckert randig och glasyren skulle ha runnit ner lite lagom mycket och bildat ett snyggt mönster längst kanten
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Idag blir det inget raljerande eller orerande från mig. Trött, irriterad och less är nog vad som beskriver mitt humör just nu och att då skriva lite käckt och "kul" om något ovidkommande, nej, det går bara inte
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Kotletter ca 600 g tunnskivad kotlett 1 msk olja 1/2 tsk salt 2 krm peppar 500 g Sweet & Sour Cookingsauce Sallad 2 hjärtsallad 2 tsk olivolja 1 tsk vitvinsvinäger Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
These cookies are chewy and soft and have a taste of almonds and cardamom. Cardamom Cookies. Dessa kex blev så där härligt sega och mjuka och smakar mandel och kardemumma
Tag ut skålen och blanda runt i de smälta marsmallowsen och tillsätt de krossade och smulade Chocolate O’s, häll ut smeten i en avlång form klädd med bakpapper
Chop up the mushroom and finely chop up an onion and sauté in a soup pan in bit of oil. When the mushrooms and onion are sautéd add them to the soup maker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.