1. Stek Oumphen i olja en liten stund.
2. Hacka lök och morötter i lite större bitar, låt fräsa med Oumphen ett par minuter.
3. Häll i timjan, salt och peppar. Rör om.
4. Häll på vatten, vin, smula sönder grönsaksbuljongen och i med lagerblad. Blanda maizenamjölet med lite vatten och häll i grytan.
5. Rör om då och då. Låt koka på 5:an i 10-15 min.
Sänk värmen efter en stund och låt koka på 1:an-2:an under lock i ca 2 timmar, så smakerna får sätta sig.
vegansk våffelsmet. Jag ska klämma i mig stora delar av min veganska påskbuffé, hänga med min snubbe som har flängt runt halva jordklotet med sitt band och sitt jobb den senaste månaden, jogga söder runt i vårsolen, läsa filter och fortsättningen på mina drömmars stad, dricka påsköl och Guinness❤ och givetvis planera och producera en massa bloggmaterial
Ett av alla företag som hörde av sig här för ett tag sedan var Guiness, som precis nyligen ställt om sin produktion av öl så att alla deras ölsorter numera är veganska (tummen upp på den
Inlägget Tikel gomen- Vegansk etiopisk gryta dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Smakrik och fantastiskt god etiopisk vitkålsgryta som är ganska enkel att laga
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Bryn fläskfilén på hög värme i en gryta. Vi blev bjuda på denna goda lchf rätten i Lördags. Funkar fint att äta ris till om man vill ha kolhydrater till
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.