Den här västerbottenpajen är riktigt saftig och god och kan förhöja vilken vanlig vardag som helst med lite färska räkor, aioli, en god sallad och en flaska vitt vin till
Massor av goda saker på bordet, sallad, melon, kex och färskostar, västerbottenpaj, filodegspaj med spenat, tartletter med kycklingröra, aioli och bröd
Ingredienser. 1 msk citronsaft. 1 st solovitlök. salt och peppar. Hacka vitlöken och blanda ner i kesellan. Pressa ner 1 msk citronsaft, salt och peppra
Har jag tur har jag lite majonnäs i kylen, vispa ner lite vitlök i den så blev den en aioli. t ex kycklingsallad (mycket kyckling, ingen pasta el dyl), kokt korv i mat-termos (inget bröd), ketchup och senap i småburkar, kokta ägg, morots- och gurkstavar, oststavar, rökt skinka, en halv burk kvarg med frysta hallon i (hallonen håller kvargen kall i flera timmar), wraps (LCHF-varianten), makrill eller tonfisk på burk, nötter som snacks, vatten att dricka (då dricker man för att man är törstig, inte bara för att det är sött/gott)
Jag träffar på många som är förvirrade av alla kostråd. kött), naturell yoghurt/yoghurt kvarg. Grannen äter på ett visst sätt och kollegan på ett annat och bägge förespråkar sina kosthållningar