Skär auberginen på längden och ringla över olivolja. Låt svalna och använd sedan en sked för att ta bort köttet från auberginen och placera den i ett durkslag
Skär auberginen på längden och ringla över olivolja. Låt svalna och använd sedan en sked för att ta bort köttet från auberginen och placera den i ett durkslag
Bladpersilja, Cornichons och en Tomatsallad med kallpressad Olivolja och Citron till. Skivad färskost passade fint till de ört och vitlökskryddade lammbiffarna
En fräsch tomatsalladoch hackad färsk lök är nästan nödvändigt som tillbehör. Ibland, på helgerna framför allt kan jag njuta av att laga mat länge, att pyssla med maten, lämna den och återkomma till den när jag har tid och lust
Njut med ris och gärna en tomatsallad till. Tillsätt ägget, salt, peppar och rosmarin. Skölj auberginskivorna och stek dem sedan i måttlig värme i olivoljan
pocherad kvitten med färskost och hasselnötter (överst) som var helt ljuvlig och en citrus- ochtomatsallad med za’atar (ovan), som var god men inte lika fantastisk
På fredag är det midsommar och jag misstänker att ni inte är de enda som sitter och funderar på vad ni ska laga till polarna/familjen/släkten som ni ska fira med