1 msk fransk senap. Spola bönorna i vatten och låt rinna av. Skiva rädisorna och dela sallad grovt. Blanda créme fraiche med senap, vitlök, salt och peppar
Brie- och pestofylld tomat1 port1 stor kvisttomat eller bifftomatolivoljabalsamvinägerfranska örter (frysta)pestobrieoströdlökSkär av toppen på tomaten. Vitlöksbröd1 långfranska75-100 g rumsvarmt smör3 stora vitlöksklyftor, rivnahackad persiljasaltSkär snitt med ca 2 cm mellanrum i brödet, skär inte helt genom utan lämna ca 1 cm i botten av brödet. Bönsallad med mangodressingBönsallad med mangodressing1 burk cannelinibönor0,5 rödlök0,5 honungsmelon2 avocadocitronfetaostDressing. Fransk getostsallad1 crispsallad10-12 skivor baguette1 getost (President petits chévres doux)olivoljaflytande honungdressing. 1 msk fransk senap2 msk balsamvinäger4 msk olivoljasalpepparen nypa sockerSkölj salladen och lägg på fat. 1 stor kvisttomat eller bifftomatolivoljabalsamvinägerfranska örter (frysta)pestobrieoströdlök. 1 långfranska
Gjorde en god bönsallad som jag åt som tillbehör till lövstek med potatisrulle, kryddsmör och bea. Bönsallad med fetaost1 burk blandade bönor0,5 liten rödlök1 fetaostDressing. 1,5 msk balsamvinäger1 tsk fransk senap1 nypa socker0,5 dl olivoljapersljasalt och pepparSkölj bönorna