Börja med att blanda äggula, citron och senap till såsen. Idag får ni ett enkelt recept på en kall bönsallad som man med fördel kan äta till lunch eller liknande
Skiva köttet och servera medbönsallad och bearnaisesås. Bönsallad. Dela tomaterna på längden och blanda dem med pressad vitlök, timjan, olja, salt och peppar
Skiva köttet och servera medbönsallad och bearnaisesås. Bönsallad. Dela tomaterna på längden och blanda dem med pressad vitlök, timjan, olja, salt och peppar
Ställ såsen svalt. Blanda palsternacksrivet med ägg, riven ost och kryddor. Skotta ihop varje plätt och platta ihop med en stekspade så allt riv får kontakt
Såsen sedan är en cremefraiche som du smaksätter med dill, citron och majonnäs. Tillbehören sedan är en bönsallad gjord på valfria färska bönor som du marinerar i olivolja och valfria kryddor
Servera burgarna i salladsblad med en tomatskiva och toppa medsås och bönsallad. Sås. Bönsallad. Blanda färsen med salt, peppar, timjan, gräslök och creme fraiche i en bunke
Såsen glömde vi för det var så gott. Bönsallad på Tetovobönor, gurka, bladpersilja, några chiliflakes, olivolja smaksatt med apelsin, vitvinsvinäger och salt
Servera burgarna i salladsblad med en tomatskiva och toppa medsås och bönsallad. Sås. Bönsallad. Blanda färsen med salt, peppar, timjan, gräslök och creme fraiche i en bunke
Blanda hovmästarsåsmed lätt crème fraiche, chili explosion och vinäger. Servera såsen till salladen. Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av