Jag skulle vilja påstå att viförmodligen hade en av årets lugnaste dagar idag. Att komma hem till ett färdigt recept när hjärnan sedan länge stängt av var guld ikväll
Lägg grönsakerna med ragelskrov i två långpannor och sätt iniugnen. Bind upp fasanen med steksnöre. Har du varmluftsugn så ha varmluften på, byt annars plats på långpannorna ett par gånger
Ta upp och låt dem rinna av. Blanda med olja, timjan och salt. Rör om någon gång under tiden. 1 kg bakpotatis, eller stora potatisar. 12 msk olivolja. 11 msk timjan. 1flingsaltSättugnen på 250 grader. Tvätta potatisen och skär varje potatisi 6–8 klyftor. Lägg ipotatisklyftorna och förväll dem 3 minuter. 1Lägg potatiseni en bakpappersklädd långpanna. 1Stek potatiseni övre delen av ugnencirka 15 minuter
Riktigt goda och krispigapotatisklyftor. Twitter. Dela potatisen på längden och skär sedan iklyftor. Knepet för att få de så där krispiga är att lägga dem en och en på en plåt
Håll raggmunkarna varma iugnen. kanske jag får tid att sitta här och knattra lite. Ugn. Smörj fyra ugnsfasta, låga portionsskålar eller lägg allt i en stor form
Lägg ut dom på en skärbräda och strö över lite salt. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn löken utan att den tar färg