Förbered kött och lök som i vårt recept. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig
Kinesisk Wokad Biff med Lök samt Stekt ris. Börja med. 425 gr Karré, (tunn, tunn strimlad). Jag stoppade den i frysen 2 timmar före för att det skulle vara lätt att skära tunt
Mortla sichuanpepparn till ett grovt pulver. Blanda ihop alla ingredienserna till såsen. Skiva flanksteken i tunna strimlor, se till att skära tvärs över köttfibrerna
Antal portioner. 4. Ingredienser. 500 gr högrev1 paket bacon eller sidfläsk (jag tog hälften av varje)4 st charlottenlökar2 st morötter2 vitlöksklyftor10 champinjoner3-4 dl gott rött vin (ta något ni tycker om) 4 msk kalvfond1 msk timjan3 st lagerbladpersilja till garnering
Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 1 400 g biff i strimlor eller lövbiff. Så här gör du 30 minuter Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen
Gör så här. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna
Forma biffar. samma storlek på biffarna. Detta recept blev lite löst och jag försökte få till stora biffar (2 dl) så dom var lite svåra att hålla ihop. Stek biffarna på medelstark värme 3-4 minuter på varje sida. Efterstek biffarna i 200 graders ugn, ca 10 minuter tills de