Använd gärna något färgglatt att dekorera biskviernamed. Du kan också göra minibiskvier såklart. B I S K V I E R, med chevre och hallon i en fluffig marängsmörkräm
Men efter det har burken fått stått och damma, men så för några dagar sedan tänkte ja att jag skulle ju göra lite mer biskvier i någon annan smak, och då slog det mig att guds så gott det skulle vara medhallon och lakrits biskvier
Bred ut smeten på bottnarna med en kniv för att få den spetsiga formen. Koka upp hallonen och sila bort kärnorna och försök tryck ur all vätska ur hallonen
Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft
Bred ostsmeten över bär och biskvier. Blanda mascarponen med äggula och florsocker. Fördela hallon och mandelbiskvier i 4 ugnssäkra portionsformar. 300 g hallon. 2 dl mandelbiskvier
Bred ostsmeten över bär och biskvier. Blanda mascarponen med äggula och florsocker. Fördela hallon och mandelbiskvier i 4 ugnssäkra portionsformar. Servera genast 300 g hallon. 2 dl mandelbiskvier
Blanda hasselnötskrosset med den mörka choklad du ska doppa biskvierna i. Börja med att blanda ihop (med vinge om du använder en assistent) mandelmassa och socker
Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret medbiskvierna på. Bred lite hallonpuré (eller hallonsås snarare) på undersidan av biskvierna och bred sedan på lite smörkräm så att den bildar en topp