Hej allihopa. Denna gång bjuder jag på ett supergott muffinsrecept. I fredags klarade en av mina bästa vänner en viktig tenta och ja jag var sugen på muffins så då blev det massa muffins helt enkelt
Kolla med sticka att de inte är kladdiga innan du tar ut dem. Dagens Dubbelrecept. Nu ska Du få ett lätt recept som Du snabbt slänger ihop till två olika
Jag rekommenderar att man tar ut muffinsen när de fortfarande är relativt kladdiga. Dessa hallon- och blåbärsmuffins är mycket saftiga, och framförallt goda, och är smaksatta med vanilj och kanel 8förutom bären då)
(12 st stora)125 g smör1 dl mjölk2 st ägg2 ½ dl strösocker½ tsk vaniljsocker5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver½ tsk salt2 ½ dl blåbärVärm smöret , slå i mjölken och låt kallna
Grädda i ugnen i ca 15 - 20 minuter tills de gyllenbruna och inte är kladdiga längre. ca 15 stora cupcakes 150 g rumsvarmt smör 200g / 2,2dl socker 2 stora ägg 4 msk mjölk ca 2,5 dl vetemjöl 2 - 3 tsk bakpulver 150 g frysta eller färska hallon o blåbär Värm ugnen till ca 200 grader, sänk sedan till 175 när du sätter in muffinsen
)Sen har jag funderingar på att göra blåbärsmuffins på följande recept som kommer från Bakglädje. Hittade ett kanongott recept på bloggen Bakfnatt på kladdiga chokladmuffins som jag och dottern ska provbaka idag och jag tror att jag ska ha vit chokladfrosting som består av