Eftersom det är mycket bulgur så blev det väldigt matig och inte så "soppigt". Av receptet blev det väldigt mycket mat, men då kan man göra matlådor av det istället
Jag gjorde en variant med nötfärs och hade istället för ris, bulgur som jag gillar bättre. Däremot har jag hittat ett bra recept på en blogg jag har tipsat om förut
Ett recept som gick under "Extra Lättlagat". Blanda grönsaker, bulgur, oliver och ruccola. Från förra årets sista nummer av Laga Lätt (12/11) hittade jag detta recept. Bulgur med kyckling och fetaost2 dl bulgur1 hönsbuljongtärning2 vitlöksklyftor1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex Findus Green deli 400g)1 dl oliver50 g ruccola500 g kycklingfilé1 pkt fetaost (150g)salt och pepparKoka bulgur med buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen. 2 dl bulgur
Linsgryta, bulgur, kokt broccoli, morotssallad. Jag har försökt laga mat med linser tidigare och det blev misslyckat men igår testade jag på ett recept som verkligen blev jättegott
Mathavre har jag inte provat med direkt, inte bulgur heller. Här kommer dagens lunch som vi åt utav. Det är med sydamerikanska smaker inspirerade, främst från Mexico, som jag har svirat ihop denna variant med den svenska falukorven