Gjord på gårdagens bröd och härligt krämiga champignoner smaksatta med vitlök och basilika. Skär champignonerna i skivor, stek dem i smör och olivolja, pressa ner vitlöken och blanda ner creme fraichen
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 450 g champignoner i skiver. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 svinekoteletter 25 g smør eller andet fedtstof 2 hakkede zittauerløg 450 g champignoner i skiver 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% ½ tsk herbes de Provence 1 tsk groft salt friskkværnet peber 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% Pynt hakket frisk kruspersille Tilbehør 500 g frisk grøn pasta, fx fettuccine
Skär champignonerna i tunna skivor, detsamma med vitlöken. Smörstekt Forell med Champignonstuvning 2 Foreller 2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar 6 Champignoner 2 msk Smör 1 Vitlöksklyfta Lite pressad Citron Worcestersauce 2 dl Grädde Salt och Peppar som ovan Krydda fisken med salt och peppar, in och utvändigt. 6 Champignoner
2 skivade Champignoner. 2 skivade Champignoner. Snabb wok för 1 med Fläsk och Curry. Nu är jag och L på väg till Turkiet igen, den här gången blir vi där i 2 månader
Nu har jag nått fram till det sista av mina dokumenterade Julia Child-recept. Det kommer definitivt komma fler i framtiden (bara första volymen innehåller en sisådär 1000 recept) men för nu är detta det sista