Tryck ut massan i botten på formen. Klä en form med bakplåtspapper. Som jag skrev förra veckan så bakade jag ju en cheesecake och bjöd familjen på, här nedanför kommer receptet
Om matberedaren är riktigtkraftig kan du få till en helt silkeslen cashew-grädde men med en vanligmaskin eller stavmixer får cashewgrädden en lite lätt grynighet
Den är krämig, djupt chokladig och väldigt svår att skilja från en helt vanligcheesecake. Blanda väl och tryck sedan ut smulblandningen på botten av formen
Gegga ihop med det smälta smöret och tryck ned i botten på formen. Ett bra sätt att kunna förbereda en efterrätt några dagar innan är att göra en fryst cheesecake
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingenriktigt orkar äta upp
Tryck ut degen ivalfriform - jag använde mig av en vanligsockerkaksform med avtagbara kanter, för att jag sedan vidservering skulle kunna avlägsna kanterna och ha en ”fristående” tårta, så att säga
Om du tar vanligt socker i stället för muscovadosocker och vanligtvaniljsockeri stället för det av rörsocker, blirfyllningen ljusare - men kanske ett snäpp mindre hälsosam
Så det kommer att dröja ett tag tillinnan det blir som vanligt på bloggen. Tog en form med löstagbar kant som jag packade kavringsmulorna hårt mot botten