raw cheesecake. Tillsätt hallonen och jordgubbarba och mixa igen på hög tills att smeten är helt slät. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Rensa resten av jordgubbarna och skiva dem. Ta kakan ur formen och garnera med jordgubbar. jordgubbar. Rensa och mixa 400 g jordgubbar. 700 g jordgubbar
Spritsa eller lägg direkt på jordgubbarna. Smält chokladen och ringla över jordgubbarna. jordgubbar. Ta bort de gröna och skär sedan bort lite av jordgubben så den kan stå upp
Ställ din cheesecake i frysen några timmar. Garnera med färska jordgubbar och center. Färska jordgubbar. Du behöver250 g digestivekex100 g smält smör2 rullar center + 1 till garnering5 dl vispgrädde200 g philadelphiaost1 msk florsockerKolasåsFärska jordgubbarGör såhärSmula sönder digestivekexen och blanda med smöret
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
Men den här frusna cheesecaken är inte så dum den heller. Nu är äntligen jordgubbarna här. Här får jordgubbarna sällskap utav smakkompisarna citrus & mynta