Chokladkräm. Lägg lite chokladkräm i varje och klicka på vispad grädde. 5 msk maizena. Deg. Koka upp vatten, mjölk, smör, socker och salt i en kastrull
Chokladkräm. Blanda äggula, socker, maizena i en annan bunke. På med nästa botten och lägg på ett lager chokladkräm, riv över mandelmassa och bred ut ett tunt lager grädde
Koka chokladkrämen, och red av den med maizena tills den nästan blir tjock som kola. Om man tycker om choklad så kommer man älska den ljuva chokladkrämen som ligger som ett täcke i formen
Tårtan valde jag att ha chokladmarängbottnar i, chokladkräm med hackad daim i, kolasås och grädde. Vänd sedan försiktigt ned maizena och vitvinsvinäger
Andra gör en mörk chokladkräm som är lite tunnare som de doppar i. Vissa äter dem med Dulce de Leche, andra med en chokladdryck som reds av med Maizena och som därför blir tjock i konsistensen
Chokladkräm. Vispa äggulor, socker och maizena i en skål till en slät smet. Chokladkräm. Häll chokladkrämen i kexskalet och grädda i mitten av ugnen på 160 grader cirka 30 minuter tills fyllningen stannat. 4 msk maizena